vineri, 9 noiembrie 2012

Reteta Spirala umpluta cu spanac

Reteta Spirala umpluta cu spanac
Intra aici sa vezi Retete Top Chef,Retete Culinare,Retete patiserie,Retete produse de patiserie, Retete Top Chef online,Retete Top Chef




INGREDIENTE

  • 500 gr aluat foietat
    600-700 gr spanac
    100 gr ricotta/urda
    1 lingura parmezan/cascaval ras
    1 lingura rasa pesmet
    1 ou
    1 galbenus + 2 linguri lapte
    mac/susan

MOD DE PREPARARE

Curatam spanacul si il spalam bine in cateva ape.

Umplem o oala cu apa si o punem pe foc. In momentul in care incepe sa fiarba, adaugam spanacul si il lasam sa fiarba pentru 5-6 minute dupa care il scoatem din apa si il punem la scurs si racit intr-o sita. Dupa ce s-a racit, il stoarcem foarte foarte bine.

Tocam marunt spanacul si il amestecam cu ricotta sau urda foarte bine scurse, parmezanul sau cascavalul, oul si pesmetul.

Taiem aluatul in fasii late de 4-5 cm si punem pe intreaga lungime a fasiei mixul de spanac.

Rulam fiecare fasie si asezam rulourile obtinute in forma de spirala, unul in continuarea celuilalt, in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.
Amestecam 1 galbenus cu 2 linguri de lapte si ungem spirala. Presaram pe deasupra mac sau susan.

Coacem spirala la 200 grade, cuptor preincalzit, pentru 20.25 minute.
O scoatem din cuptor si dupa ce s-a racit, o putem servi.
Imparte cu prietenii
  • Share pe Facebook
  • Share pe Twitter
  • Share pe Google+
  • Share pe Stumble Upon
  • Share pe Evernote
  • Share pe Blogger
  • Share to Email
  • Share pe Yahoo Messenger
  • Ma multe retele...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu