sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Reteta Sos ravioli cu ciuperci si branza

Reteta Sos ravioli cu ciuperci si branza
Intra aici sa vezi Retete Top Chef,Retete Culinare,Retete Sosuri, Retete Top Chef online,Retete Top Chef




 INGREDIENTE

  • - 200 gr ciuperci
    - 50 gr cascaval
    - 50 gr branza
    - 50 gr parmezan
    - 100 gr smantana
    - 2 catei de usturoi
    - patrunjel
    - o lingura de ulei de masline
    - sare
    - piper

MOD DE PREPARARE

1. Pui uleiul la incins si adaugi apoi ciupercile tocate si smantana.
2. Adaugi usturoiul zdrobit si condimentezi dupa gust.
3. Peste pui branza, cascavalul si parmezanul.
4. Lasa-le pana cand acestea se topesc, apoi deasupra presara putin patrunjel tocat.
Serveste fierbinte pentru ca altfel isi pierde din gust.

Pofta buna!
Imparte cu prietenii
  • Share pe Facebook
  • Share pe Twitter
  • Share pe Google+
  • Share pe Stumble Upon
  • Share pe Evernote
  • Share pe Blogger
  • Share to Email
  • Share pe Yahoo Messenger
  • Ma multe retele...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu