Intra aici sa vezi Retete Top Chef,Retete Culinare,Retete Fripturi si Gratar, Retete Top Chef online,Retete Top Chef
INGREDIENTE
- 4 pulpe pui
O conserva ciuperci
O legatura patrunjel
Un pahar vin alb
100 gr sunculita afumata
O ceapa mare
Sare, piper, busuioc
Ulei
MOD DE PREPARARE
Mai intai te poti ocupa de pulpele de pui. Fiecare dintre ele trebuie condimentata cu sare, piper si, bineinteles, busuioc. Cand ai terminat cu asta, pune putina apa intr-o tava pe care o vei pune la cel mai de jos nivel al cuptorului, iar pupele lasa-le sa se faca pe gratar, avand grija sa mai torni apa cand este nevoie in tava de dedesubt.
Garnitura de ciuperci si un delicios gratar de pui
Cat timp se face gratarul de pui, pune intr-o cratita putin ulei si pune ceapa tocata la calit. Adauga apoi ciupercile si sunculita afumata si lasa-le sa se caleasca alaturi de ceapa. Cand ceapa devine aurie, toarna vinul, pe care l-ai ales in functie de preferintele tale si, daca ti se pare prea aromat sosul, toarna si putina apa. Lasa sosul sa fiarba pana cand prinde o oarece consistenta. Potriveste-l apoi de sare si piper si adauga patrunjelul tocat. Mai lasa sosul pe foc maxim 3 minute dupa care da cratita la o parte. Scoate pulpele de pui din cuptor atunci cand esti sigura ca sunt facute bine si serveste-le alaturi de garnitura de ciuperci in sos de vin.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu