vineri, 9 noiembrie 2012

Placinta din paine cu sunca si branza

Reteta Placinta din paine cu sunca si branza
Intra aici sa vezi Retete Top Chef,Retete Culinare,Retete aperitive,Retete si ideii de aperitive, Retete Top Chef online,Retete Top Chef



 INGREDIENTE

  • - 3 linguri unt
    - 150 g sunca de curcan sau sunca slaba
    - 3 oua mari
    - 2 cescute de lapte (300 ml)
    - 2 cescute de mozarella
    - o lingurita mustar (sau seminte de mustar)
    - sare, piper alb, chimen, chili

MOD DE PREPARARE

- o tava de cuptor sau diverse forme de placinta se ung cu putin unt 
- painea se taie felii, iar acestea se ung cu unt pe o singura parte
- feliile de paine cu unt se taie cubulete si se aseaza pe fundul tavii pentru cuptor sau a formelor de pudding
- deaspura painii se aseaza feliile de sunca
- se presara branza rasa
- intr-un bol mare se amesteca bine ouale, laptele si condimentele
- se toarna acest amestec peste paine, sunca si branza
- tava (formele) se acopera si se lasa la frigider peste noapte (sau cel putin 4 ore)
- a doua zi va trebui sa incalzesti cuptorul la 350 de grade (treapta a 5-a)
- tava cu amestecul de oua si paine se da la cuptor si se coace timp de 45-50 de minute, pana devine maro-aurie
- Placinta iese foarte usor din tava cand este gata!
- se taie felii si se serveste calda
Pofta buna!
Imparte cu prietenii
  • Share pe Facebook
  • Share pe Twitter
  • Share pe Google+
  • Share pe Stumble Upon
  • Share pe Evernote
  • Share pe Blogger
  • Share to Email
  • Share pe Yahoo Messenger
  • Ma multe retele...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu